به شرکت خدماتی شکیبا خوش آمدید
RSS
POWERED BY
LoxBlog.Com
|
چطور خانه دار خوبی باشیم؟![]() چند پیشنهاد ساده کمک می کند تا خانه دار خوبی بوده و خانه ای همیشه آماده برای ورود میهمان های سرزده داشته باشید: 1- برای آن که خانه را خوب و کامل تمیز کنید، برنامه ریزی نمایید. قسمت هایی که باید تمیز شوند مانند آشپزخانه، سرویس های بهداشتی، زمین و پنجره ها را در نظر داشته باشید. 2- برای نظافت، یک برنامه پنج روزه در نظر بگیرید: در روز اول و چهارم روز دوم و پنجم به بچه ها یاد دهید لباس هایشان را در کشو مخصوص خود قرار دهند و قبل از بیرون آوردن اسباب بازی جدید، اسباب بازی قبلی را سر جای خود بگذارند. روز سوم 3-مواد شوینده و ضدعفونی کننده را زیر سینک آشپزخانه و کابینت روشویی قرار دهید. شستشوی سریع و روزانه باعث می شود این قسمت ها همیشه تمیز و عاری از جرم باشند. با قرار دادن شیشه پاک کن در این قسمت، لکه های آینه ها و درهای شیشه ای را به راحتی پاک کنید. 4- بعد از هر حمام، آینه و روشویی را خشک کنید تا این قسمت همیشه تمیز به نظر برسد. بعد از استحمام آخرین عضو خانواده، با استفاده از اسپری تمیزکننده مخصوص حمام(که برای دسترسی آسان زیر سینک قرار داده اید) این فضا را تمیز و ضدعفونی کنید. 5- شب ها قبل از خواب، دستشویی را با برس مخصوص سریع تمیز کنید. با انجام روزانه این کارها خانه ای همیشه تمیز، مرتب و ضدعفونی شده خواهید داشت. فوق تخصص روماتولوژی گفت: آسیب به تاندونهای شانه به علت اشتباههای رایج در خانه تکانی مانند بالا نگهداشتن دست به مدت طولانی است و کارهایی مثل وصل کردن پرده، رنگ زدن سقف و تمیز کردن لوستر به بیماری «آرنج تنیس بازان» منجر میشود. محمدمهدی امام در گفتو گو با فارس اظهار داشت: اشتباه رایج در خانهتکانی فشار آوردن بر روی تاندون های آرنج و به وجود آمدن التهاب است.
وی افزود: این بیماری در خارج از کشور به نام آرنج تنیسبازان مشهور است ولی بهتر است در ایران این بیماری را آرنج باربران یا آرنج ساکبران بنامیم.
فوق تخصص روماتولوژی گفت: به دنبال این بیماری درد شدید در ناحیه آرنج احساس میشود به طوری که فرد اجسام را به زمین میاندازد؛ البته این بیماری با عدم فشار در آن ناحیه و استفاده از داروی ضد التهاب کاهش مییابد که در موارد پیشرفته نیاز به تزریق، گچ گیری و جراحی دارد.
ایشان اشتباه شایع دیگر ناشی از خانه تکانی را آسیب به تاندونهای شانه به دنبال حمل اجسام سنگین یا بالا نگهداشتن دست به مدت طولانی دانست و گفت: وصل کردن پرده، تمیز کردن یا رنگ زدن سقف و تمیز کردن لوستر به ایجاد درد در ناحیه شانه میانجامد که با حرکت تشدید میشود.
وی افزود: با استراحت و مصرف داروی ضد التهاب و بالا نبردن دست، این بیماری بهبود مییابد البته گاهی نیاز به تزریق و جراحی تاندون نیز میشود. |
شهريور 1394 6
اسفند 1393 12 آذر 1393 9 شهريور 1393 6 مرداد 1393 5 ارديبهشت 1393 2 فروردين 1393 1 اسفند 1392 12 بهمن 1392 11 دی 1392 10 آذر 1392 9 |